TP-LINK TL-WA854RE 300Mbps Általános Wi-Fi Lefedettségnövelő Range Extender

6.990 Ft
In Stock
300Mbps Általános Wi-Fi Lefedettségnövelő. - Fokozza a meglévő Wi-Fi jelet, az eddig Wi-Fi nélküli területek eltűnnek - Apró, fali elhelyezésre tervezett formája könnyű és kényelmes elhelyezést biztosít
S

300Mbps Általános Wi-Fi Lefedettségnövelő.

- Fokozza a meglévő Wi-Fi jelet, az eddig Wi-Fi nélküli területek eltűnnek
- Apró, fali elhelyezésre tervezett formája könnyű és kényelmes elhelyezést biztosít
- Könnyen megnövelhető a lefedettség a Range Extender gomb használatával
- Tether alkalmazás könnyű hozzáférést és vezérlést tesz lehetővé mobil eszközén keresztül
- LED vezérlési funkció, többek között az éjszakai üzemmód a nyugodtabb alvásért

Hogyan működik?

A TP-LINK TL-WA854RE készüléket arra tervezték, hogy kényelmesen megnövelhesse a meglévő Wi-Fi lefedettséget úgy, hogy az eddig Wi-Fi nélküli területek eltűnnek. A 300Mbps-os vezeték nélküli N-es sebesség, a Range Extender gomb, az apró méret és a fali elhelyezés révén lefedettség kiterjesztése soha nem volt még ilyen könnyű.

300Mbps-os lefedettségnövelő

A TL WA854RE úgy lett kialakítva, hogy megfelelően növelje a lefedettséget és a meglévő Wi-Fi hálózat jelének minőségét fenntartsa, így tüntetve el az eddigi lefedetlen területeket, segítve a felhasználót abban, hogy fenntartsa és nagyban megnövelje a hálózat által elérhető területeket. A 300Mbps-os, vezeték nélküli, 802.11n sebesség ideális a folyamatos HD videózáshoz, zene hallgatáshoz vagy online játékokhoz.

Flexibilis elhelyezés

A készülék kis méretének és fali csatlakozású tervezésnek köszönhetően könnyen elhelyezhető és áthelyezhető. Mi több, a TL-WA854RE profilbeállításai révén emlékszik a már korábban párosított hálózat(ok)ra, ezért nincs szükség az áthelyezéskor az újbóli beállításra.

Plug & Play

Nincs szükség új kábelre, és semmilyen vezeték nem szükséges a beállításhoz, mivel a felhasználók egyszerűen megnövelhetik a lefedettséget két gombnyomással, a főrouteren a WPS gomb, majd a lefedettségnövelőn a Range Extender gomb lenyomásával. a párosító gomb ismételt megnyomásával máris kialakíthat egy titkosított kapcsolatot a csatlakoztatott eszközökkel.

Intelligens jelzőfények

5 jelző csík mutatja az aktuális hálózat jelének erősségét, amit a TL-WA854RE vételez a főroutertől, így téve egyszerűvé a továbbsugárzásra leginkább megfelelő hely kiválasztásában.

Általános kompatibilitás

Együttműködik minden 802.11 b/g/n szabványú készülékkel, valamint a legújabb Windows 8 operációs rendszerrel.