TP-Link Archer C50 AC1200 V4 kétsávos wifi router

8.990 Ft
In Stock
Cikkszám: wf0101
S

TP-Link Archer C50 AC1200 Ver:4.0 kétsávos wifi router adatai:
Gyors vezeték nélküli sebesség a 802.11ac-vel
A TP-Link Archer C50 AC1200 kétsávos wifi router a következő generációs szabvánnyal – 802.11ac – érkezik, amely 3-szor gyorsabb mint az N szabvány lehetővé téve az összegzett, akár a 1,2 Gbps sebességet. A 2,4 GHz frekvencián elérhető 300Mbps sebességnek és a kristálytiszta 5GHz-es frekvencián elérhető 867Mbps köszönhetően az Archer C50 kiváló megoldás HD video streaminghez, on-line játékhoz vagy egyéb sávszélességre érzékeny alkalmazásokhoz.

1,2 Gbps Dual Bandes együttes kapcsolat az akadozásmentes munkához és szórakozáshoz
Az TP-Link Archer C50 AC1200 kétsávos wifi router 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es frekvencián való egyidejű működése biztosítja a nagyszerű vezeték nélküli teljesítményt. Ez lehetőséget ad, hogy egyszerre tudja használni a két külön vezeték nélküli hálózatot az Ön igényei szerint. A napi, kevésbé igényes alkalmazások esetén, mint például az e-mail, webböngészés a 2,4 GHz-es frekvencián végezhető el, míg az 5 GHz-es sávban az igényesebb alkalmazások, mint például HD video streaming, online játékok folytatható, mindez egyidejűleg.

1,2 Gb/s Dual Bandes együttes kapcsolat az akadozásmentes munkához és szórakozáshoz

Az Archer C50 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es frekvencián való egyidejű működése biztosítja a nagyszerű vezeték nélküli teljesítményt. Ez lehetőséget ad, hogy egyszerre tudja használni a két külön vezeték nélküli hálózatot az Ön igényei szerint. A napi, kevésbé igényes alkalmazások esetén, mint például az e-mail, webböngészés a 2,4 GHz-es frekvencián végezhető el, míg az 5 GHz-es sávban az igényesebb alkalmazások, mint például HD video streaming, online játékok folytatható, mindez egyidejűleg.

Innovatív antenna elhelyezés a maximális lefedettségért

Négy antennája hatékonyabbá és stabilabbá teszi az összes kapcsolatot. A nagy teljesítményű erősítő a Wi-Fi kapcsolatot biztosítja, az alacsony zajszintű erősítő pedig növeli a vételi érzékenységet a Wi-Fi lefedettséghez otthonában.

Vendéghálózat - A vendéghálózat lehetővé teszi az ön számára, hogy Wi-Fi hálózatát biztonságosan megossza otthonának vendégeivel.
Szülői felügyelet - A szülői felügyelettel a szülők vagy az adminisztrátorok korlátozott hozzáférést biztosíthatnak gyerekek vagy a személyzet számára
IPv6 támogatás - Az Archer C50 támogatja az IPv6 szabványt, az internet protokoll új generációját, lehetővé téve jövőbeni hálózati szolgáltatások alkalmazását.
Tether APP - A TP-LINK Tether a legkönnyebb módja a router beállításának és kezelésének iOS vagy Android készülékről.