TP-LINK TL-WN822N 300Mbps nagy érzékenységű vezeték nélküli USB adapter

3.750 Ft
In Stock
300Mbps nagy érzékenységű vezeték nélküli USB adapter. - 11N-es sebességű kapcsolat a legjobb az akadozásmentes HD videókhoz és internetes hívásokhoz.
S

300Mbps nagy érzékenységű vezeték nélküli USB adapter.

- 11N-es sebességű kapcsolat a legjobb az akadozásmentes HD videókhoz és internetes hívásokhoz
- Kettő külső antenna javítja a vételt és az átviteli teljesítményt
- Könnyű egyérintéses vezeték nélküli biztonsági titkosítás a Gyors Biztonsági Beállítás (Quick Security Setup QSS) gomb használatával
- 1,5 m USB kábel kényelmes és flexibilis elhelyezést biztosít
- Támogatott a Windows Xp / Vista / 7 / 8 / 8.1

Hogyan működik?

A TL-WN822N egy nagy érzékenységű, 300Mbps vezeték nélküli USB adapter, amely lehetővé teszi felhasználóinak, hogy egy asztali vagy hordozható számítógépen egy vezeték nélküli hálózathoz csatlakozzanak, így elérve a nagy sebességű internet-kapcsolatot. Teljes mértékben kompatibilis az IEEE 802.11 b / g / n vezeték nélküli eszközökkel, használva a gyors 11n sebességet és megbízható jelet biztosítva akadásmentes online játékhoz, internetes hívásokhoz vagy akár HD video streaminghez.

Asztalra tervezett kivitelezés és 1,5 méter USB kábel

Eltekintve a divatos és újszerű külsőtől, a TL-WN822N asztali stílusú kialakítás valóban hasznos a Wi-Fi jel fogadására különböző környezetekben, garantálva az egyenletes és stabil vételt. A TL-WN822N rendelkezik egy 1,5 méteres USB hosszabbító kábellel, így kényelmes és rugalmasan lehet elhelyezni.