LENOVO TAB 10 TB-X103F (ZA1U0014BG) FEKETE

47.767 Ft
42.990 Ft
Out of Stock
Qualcomm Snapdragon 210 Quad core 1.3 GHz • Android™ 6.0 (Marshmallow) • 1GB LPDDR3 • 16GB Flash Drive • 10.1" MultiTouch HD(1280x800) IPS érintőkijelző • Bluetooth 4.0 • WiFi 802.11b/g/n • Hátlapi kamera 5mp • Előlapi kamera 2mp • Gyorsulásmérő • GPS (A-GPS, GLONASS) • Csatlakozó microUSB • Garancia 24 hónap
S

Specifikáció

Szín: Fekete 
Processzor: Qualcomm® Snapdragon™ 210 Mobile Platform (4x up to 1.1GHz ARM Cortex A7 CPU + Qualcomm® Adreno™ 304 GPU) 
Operációs rendszer: Android 6.0.1 (Marshmallow) 
Kijelző: 10.1" WXGA (1280 x 800) Multi-Touch IPS " 
Grafikus vezérlő: Qualcomm® Adreno™ 304 GPU 
Háttértár: 16 GB FlashDrive
Micro-USB: 1 
Wifi: b, g, n 
Bluetooth: 4.00 
GPS: A-GPS, GLONASS
Súly: 570.00 
Akkumulátor: 7000mAh
Garancia: 24 hónap

 

Lenovo TB-X103F

 

10,1”-OS, szélesvásznú IPS kijelző

A Lenovo TB-X103F (ZA1U0014BG) 10" 16GB Wi-Fi tablet többérintéses HD-kijelzője tiszta és színgazdag megtekintési élmény nyújt kül- és beltéren egyaránt. A síkban forgatható (IPS) képernyő széles látószöget kínál, tökéletes arra, hogy tartalmakat osszon meg barátaival. Az IPS technológia jóvoltából a táblagép kijelzője minden szögből jól olvasható. A betekintési szög teljessége mellett a képernyő színekben és felbontásban gazdag minőségben vonultatja fel minden tartalmát.
A nagyméretű kijelzővel rendelkező táblagép, akár mint egy kisebb Tv is funkcionálhat. A 10 hüvelykes készüléken minden a legnagyobb részletességgel, hibátlan minőségben tárul a szemei elé.
A HD technológia jóvoltából örökre elfelejtheted a pixeles, élettelen tartalmakat. A táblagép 1280x720 képpontos kijelzőjén a képek szebbek, részletgazdagabbak - vagyis élethűbbek.

 

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Az A10 alkalmas a 9 órás folyamatos Wi-Fi-használatra a nagy teljesítményű 6340 mAh akkumulátorának köszönhetően, így mentesítve Önt attól, hogy hosszú utazásai alatt töltenie kellene.

 

DOLBY® DIGITAL PLUS kettős sztereó hangszórókkal

Dolby® hang fejlesztés hangosabb, természetesebb és torzításmentes hangzást tesz lehetővé – akár fejhallgatót, akár a az A10 kettős hangszóróit használja.

 

Quad-core processzor

Quad Core feldolgozásnak köszönhetően hatékonyabban végezhet el több feladatot egyidejűleg, ráadásul ez a megoldás zavartalanabb Android élményt nyújt és megszünteti a szaggatást játékok vagy HD-videók lejátszása közben.

 

Két kamera

Az A10 5 MP-es hátlapi kamerájával nagyszerű képeket készíthet, a 2MP-es előlapi kamerával pedig nem csak remek önarcképeket rögzíthet, hanem élvezetessé teheti a barátaival folytatott videóbeszélgetéseket is.

 

Opcionális Bluetooth billentyűzet

Az A10 opcionális Bluetooth billentyűzete fokozza a produktivitást és ideális megoldást jelent különböző tartalmak megtekintéséhez a nélkül, hogy kezeit használnia kellene, ráadásul utazás közben védi a táblagépet.

 

Műholdas GPS és opcionális 3G

A Wi-Fi-jel nélküli, beépített GPS-navigációval soha nem téved el, ráadásul egy SIM kártya-foglalaton keresztül az opcionális, vezeték nélküli 3G adattámogatást is élvezheti.

 

LENOVO DOIT alkalamazások

A Lenovo új, DOit alkalmazás-sorozatának köszönhetően hálózati kapcsolat nélkül oszthat meg nagyobb tartalmakat más Android eszközökkel, így kisebb az esélye, hogy a táblagép vírusos lesz, ezen kívül a rendszer biztonsági mentést is készít névjegyeiről és SMS üzeneteiről. Biztonságát elősegíti, hogyaz Android 6.0-val már minden jogosultságot egyesével kezelni lehet.

 

Teljes csatlakoztathatóság


Micro-USB a perifériás eszközök csatlakoztatásához és töltéséhez, valamint egyszerű, kényelmes, bővíthető tárhely lehetőséget kínáló micro-SD kártyafoglalat.