HP S7000 2.1 Aktív hangfal szett

8.990 Ft
Out of Stock
S

HP S7000 2.1 Hangszóró - Fehér

Egyszerű és letisztult, elegáns külsővel rendelkező hangszórórendszer után kutatsz? Ne keress tovább: a HP S7000 finom megjelenésével tökéltesen illeszkedik majd otthonod stílusához. A mélysugárzóval tökéletesen összehangolt szatellit hangszórók precíz hangzást tesznek lehetővé. A hangerő és a basszus intenzitása is egyszerűen szabályozható, a fejhallgató-csatlakozó használatával pedig egyedül is élvezheted kedvenc zenéidet. Számítógépeddel vagy más hangeszközhöz való csatlakoztatáshoz hagyományos 3.5 mm-es jack csatlakozó áll rendelkezésre.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompakt 2.1 hangszórórendszer mélynyomóval
  • Letisztult és elegáns design kiálló elemek nélkül
  • 3,5 mm-es jack csatlakozó bármely áramforráshoz
  • Fejhallgató-csatlakozó az egyedüli zenehallgatáshoz
  • Hangerő- és a basszus-szabályozó a szatellit hangszóró hátoldalán
lifestyle
 

HP szabványnak megfelelő hangzás

A hangrendszer magját egy kompakt, de erőteljes, lefelé irányított mélysugárzó képezi, amely 4 hüvelykes (10,16 cm-es) hangsugárzójával kivételesen mély basszust biztosít torzítás nélkül. Az eredmény egy 60 Hz-től 20 KHz-ig tartó frekvenciaátvitel, amely 16 W RMS kimeneti összteljesítményt biztosít.

Kivitelezés:
Szín: Fehér
Hangszórók: 74,1 × 73,9 × 137,6 mm / 731 g
Mélynyomó: 153,3 × 153,3 × 198 mm / 1161 g

 
 

Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa
 Aktív

Rendszer típusa

Rendszer típusa
 2.1
Aktív/Passzív
 Aktív (független)

Jellemzők

Összteljesítmény
 16 W
Min. frekvencia
 60 Hz
Max. frekvencia
 20 000 Hz

Kapcsolat

Bemenetek
 3.5 mm Jack
Kimenetek
 3.5 mm Jack

Hangszóró méretei

Hangszóró szélesség
 74,1 mm
Hangszóró magasság
 137,6 mm
Hangszóró mélység
 73,9 mm

A Hewlett-Packardot a nagy gazdasági világválság embert próbáló időszakában alapították. Az alapító két barát volt, akinek nevét ma is büszkén viseli a vállalat. Cégüket egy jelentéktelen garázsban alapították Palo Alto környékén, amely ma Kalifornia állam emlékműve. A HP sikere nem egy már létező másolásán, hanem a képességeken és a bátorságon alapuló új létrehozásán alapult.

Az első kereskedelmi diadal egy olyan audió kazetta volt, amely felülmúlta az összes versenytárs minőségét és negyedannyi áron került értékesítésre. A HP akkor vált legendássá, amikor 1968-ban legyártotta az első tömeggyártású asztali számítógépet – az asztali számológépet. Jelenleg a cég elsősorban számítógéppel kapcsolatos termékeket gyárt, mint például számítógépek és laptopok, nyomtatók, szkennerek, digitális fényképezőgépek, szerverek, és végül, de nem utolsósorban olyan számológépeket, amelyek a mai napig dicsőséget szereznek a cégnek.