Ewent PL3313 Play Gaming Fémházas Billentyűzet HU - Alumínium

8.990 Ft
In Stock
S
Szilárd metál Gamer billentyűzet a kitűnő játékélmény óráiért
- Háttérvilágítás: 3 színű világítás "breathing effect"-vel
- Szilárd alumínium eredeti méretű billentyűzet
- Anti-Ghosting billentyű maximum 19 egyidejű karakter lenyomás képességgel
- Gabalyodás mentes nylon fonott USB-kábel
- 12 Multimedia billentyű
- A Windows billentyűzároló engedélyezi a gaming módot

Play PL3313 erős metal gaming billentyűzet, 3 terület színt választható világító élő hatású efekttel. Szilárd metál Gamer billentyűzet a kitűnő játékélmény óráiért.

Windows billentyűzároló gomb
A Windows billentyűzáróló gombnak köszönhetően játékmenetét nem fogja zavarni semmi. Ez a zároló gomb engedélyezi és letiltja a Windows billentyűit az ALT és a CTRL gombok közelében. A Windows zároló gomb megakadályozza, hogy visszatérjen a Windows asztalra és eltűnjön a játék művelet.

Élő hatású háttérvilágítás
Válassza a 3 előre beállított színmódozat közül azt, mely személyiségéhez illik. A Play gaming billentyűzet három területén is rendelkezik Led élő hatással. Kiválaszthatja, úgy ahogyan szeretné a Led intenzitását és ha nem szeretné a megvilágított hátteret játék közben, akkor egyszerűen kapcsolja ki a ledeket.

Anti-Ghosting billentyű
A Play gaming billentyűzet Anti-Ghosting billentyűkkel rendelkezik, melyek képesek egyszerre akár 19 billentyű lenyomását működtetni, a játék jobb kezelése érdekében.

Szilárd metal billentyűzet gabalyodás mentes nylon kábellel
Ez a szilárd teljes méretű fém billentyűzet 12 multimédiás billentyűvel készül, 6 különböző kiosztásban kapható (amerikai, olasz, spanyol, magyar, belga és portugál). Zsugorodó nylon fonott USB csatlakozókábellel rendelkezik.