TP-Link HS110 WiFi okos dugalj (Smart Plug) energia figyelő

5.990 Ft
In Stock
S
Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug) energia megfigyeléssel

Ütemezés – Állítsa be, hogy a Smart Plug mikor kapcsoljon ki és be, mint egy lámpát, ami felgyullad alkonyatkor és kikapcsol napfelkeltekor.

Energia megfigyelés – Elemzi a készülék valós idejű és korábbi áramfelvételét.
Távoli mód – kikapcsol és bekapcsol készülékeket különböző időpontban, hogy úgy tünjön, valaki van otthon.
Amazon Echo Hangvezérlés - Amazon Echo (külön megvásárolható) segítségével hangvezérelheti a csatlakoztatott készülékekeit.

Okos vezérlés egy okos otthonban
Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug) energia megfigyeléssel HS110

Könnyen kezelheti otthoni elektronikai készülékeit bárhol, bármikor
Az okos csatlakozók könnyen telepíthetőek, és még könnyebbé teszik, hogy kezelje a háztartási elektronikai eszközeit bárhonnan a világból egyetlen érintéssel az okostelefonján.

Mindig otthon van
Elrettenti a rossz fiúkat olyan beállításokkal, amik a lámpákat ki- és bekapcsolják megadott időben, így úgy tűnik, mintha otthon lenne, miközben valójában nincs.

Ellenőrzés és automatizálás az ágyból
Egy érintéssel az okostelefonon könnyen lekapcsolhatja a villanyt és kikapcsolhat egyéb eszközöket a nappaliban anélkül, hogy kikeljen az ágyból, vagy kényelmesen ütemezheti, hogy minden lámpa lekapcsoljon éjfélkor.

Modern, Elegáns, Egyszerű
A modern érzékenységtől inspirálva, az smart plug designja egyszerű és elegáns, ami lehetővé teszi, hogy elvegyüljön a meglévő dekorációval.

Spóroljon, akár fűt, akár hűt
Hatékonyan energiát és pénzt takaríthat meg, miközben az okos dugalj ellenőrzi a fűtőberendezéseket és a radiátorokat. A Smart Plug nyomon követi a készülékek energiafogyasztását valós időben, és heti és havi összefoglalókat készít.

Soha nem hagyja a dolgokat magukra
A Smart Plug nyugalmat ad a visszaszámlálási időzítővel, amely automatikusan kikapcsolja a z éppen működő háztartási készülékeket (vasaló és hajsütővas), ha előtte beállította.

Együttműködés az Android, iOS és Amazon Echo rendszerekkel
Párosíthatja a Smart Plugot az Amazon Echo rendszerével a hangvezérléshez.