Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Laptop és Tablet szerviz ingyenes bevizsgálással!


Üzletünkben gyártótól és típustól függetlenül vállaljuk minden laptop, notebook és tablet alaplapi szintű javítását is.
Szervizelés előtt minden esetben teljes körű felmérést végzünk a készülékéről, és előzetesen árajánlatot adunk önnek a várható költségekről.
Bevizsgálási díj nálunk nincs, így önnek csak a kiajánlott javítás költségét kell kifizetnie.

Laptopoknál előforduló leggyakoribb hibák:

 

Laptop tisztítás, hűtés problémák


Mint minden informatikai eszköz így a laptopok sem igazán szeretik a meleget. Laptopok esetében a nem megfelelő légáramlás okozza a problémát. Az ilyen esetekben a hőmérséklet növekedésével arányosan nő az egyes vezetők elektromos ellenállása, így csökken a rendszer hatékonysága. Ha nem megfelelő a hűtés, a túlzott melegedés kezdetben lassulást, rosszabb esetben komoly károkat okozhat, esetleg a processzorban található védelem miatt a készülék ki is kapcsol. Probléma orvosolására a teljes laptop tisztítás a megoldás, a hővezető cső portalanítása, és a hűtőpaszták illetve hűtőpadok cseréje.
Üzletünkben a tisztítás 1 munkanapot vesz igénybe.

   

 

Töltőcsatlakozó, alaplapi csatlakozók meghibásodása:

A töltésre szolgáló csatlakozók könnyen sérülhetnek, feszegetésre ütésre a csatlakozó kitörhet, alaplapon a forrasztás ellengethet. Ez a jelenség igaz az USB, LAN és fejhallgató csatlakoztatásra szolgáló portokra is.
A hiba elhárítására a csatlakozók cseréjére van szükség.
Üzletünkben 1-5 munkanap a megrongálódott hibás csatlakozók cseréje.

   

 

Alaplapi BGA chip alkatrészek meghibásodása:

Laptopoknál szinte leggyakoribb hiba az alaplapi BGA alkatrészek meghibásodása. Mi az a BGA? Napjainkban egyre elterjedtebb megoldás a BGA (Ball Grid Array) alkalmazása, ennél az alkatrésznél nincs foglalat, hanem azt egyenesen az alaplapra forrasztják. Ez szinte teljesen ellehetetleníti, vagy legalábbis nagyon megnehezíti az adott hibás alkatrész cseréjét. De van rá megoldás, üzletünkben vállaljuk alaplapi chip hibás készülékek javítását is, ennek ideje álltalába 1-3 hét, alkatrésztől függően, 6 hónap garanciát biztosítunk az elkészült javításra. 

   

Windows újratelepítés, vírusirtás:

A meghibásodott operációs rendszerek újratelepítését vállaljuk üzletünkben. Javítási idő 1-2 munkanap.

 

HDD csere, SSD bővítése:

Nem bootol be vagy nagyon lassú az operációs rendszer, kerregő kattogó hangot ad a laptop, nagy valószínűséggel a merevlemez (winchester) hibásodott meg amit cserélni kell.
Üzletünkben vállaljuk laptopja HDD és SSD cseréjét vagy bővítését is.

 

Laptop töltők minden típushoz:

Nem tölt, mozgatásra tölt, repedt sérült kábel: töltő cseréje szükséges.
Üzletünkben minden típusú laptophoz kapható töltő.

 

   

Laptop kijelző csere:

A kijelző egy igen érzékeny pont laptopunkon, ezért gyakori eset, hogy leejtés, nyomás, ütés, vagy esetlegesen a billentyűzeten felejtett toll, egér, vagy egyéb külső eszköz vagy körülmény hatására a kijelző bereped. Ezt a hibát minden esetben a kijelző cseréjével tudjuk orvosolni.

 

Laptop billentyűzet javítás, csere:

A billentyűzetek esetében a leggyakrabban előforduló hiba, hogy egy véletlen folyamán folyadék (sör, bor, kávé,kóla) kerül a klaviatúrába, melynek következtében az meghibásodik. Beragadó billentyűzetet, egy gomb lenyomására másik több karakter is ír vagy bizonyos karaktereket nem is ír problémákat okoz. Hiba javítására billentyűzet cseréje a megoldás.

 

Memória (RAM) csere, bővítés:

A laptop teljesítményének fokozására legegyszerűbb lehetőség a rendszermemória növelése. A memóriabővítést követően a működés folyamatosabb és gyorsabb lesz akkor is, ha egyszerre több program fut, hiszen az operációs rendszernek ritkábban vagy egyáltalán nem kell a virtuális memóriát használnia, mivel minden adat közvetlenül a gyorsan hozzáférhető modulokban tárolódik.

 

Burkolati elemek cseréje:

Bizonyos széria hibák, vagy a laptop esése következtében előfordul, hogy sérül, törik a burkolat.
A burkolati elem(ek) cseréjével orvosolható a probléma.

 

Optika meghajtó (CD/DVD/DVD-RW) cseréje:


Meghibásodott, lemezt nem olvasó meghajtók cseréjét vállaljuk készletről.

Árukereső.hu
Olcsóbbat.hu